Culinair koken bij Crazy ChefOp het moment geven wij geen Workshops

Onder begeleiding van onze top chefs bereidt u samen met uw collega’s, vrienden of familie een heerlijk 3 gangen menu. Uiteraard gaat u hier daarna zelf van genieten onder het genot van een heerlijk glas wijn of een ander drankje.

Hoe ziet het eruit….

14.00 uur
Start met de introductie en instructie.
14.30 uur
MEP (voorbereidingen)
17.30 uur
Borrel met amuses
18.00 uur
Diner
21.00 uur
Einde

Definitief bij 6 deelnemers, max 10. Inschrijven kan vanaf 1-10 personen.

Kosten:
Per persoon € 150,-

In onze ruime keuken, gelegen in Hilversum (Laapersveld),  gaat u onder begeleiding een 3-gangen lunch of diner koken. De groep wordt verdeeld in kleine groepjes, elke groepje krijgt zijn eigen taken.

Eerst krijgt u een korte instructie en uitleg over het menu. Daarbij zit ook een stukje productkennis. Tijdens de mep (mise en place, voorbereidende werkzaamheden)  is er geruime tijd voor uitleg en eventueel demonstratie hoe de bereidingen verricht dienen te worden.

Deze kookworkshop kan al vanaf 6 personen en tot max 10 personen. We hebben een ruime keuken van wel 100 m2 dus ruimte genoeg. We hebben een intieme ruimte tot onze beschikking waar het eten genuttigd kan worden.

U mag zich ook alleen (of samen) inschrijven voor een workshop. Wij verzamelen dan het aantal personen voor die dag. Zijn er dan minimaal 6 deelnemers dan gaat het door. Bij minder dan 6 deelnemers nemen wij contact met u op en gaan we kijken voor een andere datum. Lukt dit niet krijgt u uw geld terug. 

De keuken is uitgerust met alle moderne apparaten en materialen. U werkt met de mooiste producten en krijgt tips en tricks van de chefs. Aan het einde krijgt u de recepturen netjes opgestuurd. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de afwas, want deze taak is voor de chefs!

Wilt u met uw groep op een andere dag de workshop volgen dan in de agenda staat, neem dan gerust contact met ons op en dan gaan we kijken wat er mogelijk is. 

Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele dieet wensen.

We hopen u te mogen verwelkomen in de keuken om het culinaire avontuur aan te gaan.

Met vriendelijke groet,
Team Crazy Chef 

wat ga je doen tijdens de workshop of themadag:
Maken van een 3-gangen menu en twee amuses;

Workshops vrijdag en zaterdag

Amuses;
Gamba met zeekraal en beurre noisette
Gemarineerde makreel met venkelsalade, granny smith en citroenmayonaise.

Voorgerecht;
Krokante tongschar met een salade van schorseneren en little gem, cèpes mayonaise en chip van schorseneren.

Workshops vrijdag en zaterdag

Hoofdgerecht;
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met aardappel-knolselderij mousseline.
Hollandse witte asperges en bearnaisesaus.

Dessert;
Bread and butter pudding met mandarijnen compote, amandelflorentine en tonkabonen roomijs.

Inhoud Themadag vis

  • Fileren van vis. O.A. makreel, zeebaars en zeeduivel
  • Bisque maken
  • Kreeft koken
  • Diverse visbereidingen

workshop Culinair koken
IN BEELD

workshop EXPERIENCE