Wijngaard Zonnestraal

Beleef Hemelse Smaaksensaties:
Wine & Dine met Crazy Chef, Wijngaard Zonnestraal & Pastiche Events!

Duik in een wereld van culinaire verfijning en buitengewone ervaringen tijdens het Wine & Dine-evenement, een unieke samenwerking tussen Crazy Chef, Wijngaard Zonnestraal, Pastiche Events, en een vleugje goedheid voor het goede doel.

Perfecte samenwerking: Wijngaard Zonnestraal, Crazy Chef & Pastiche Events

Crazy Chef brengt zijn culinaire meesterschap, Wijngaard Zonnestraal de voortreffelijke wijnen, Pastiche Events voegt een subtiel, stijlvol accent toe, en 10% van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Wat kun je verwachten?

Op Zaterdag 18 mei 2024 en zondag 19 mei 2024 transformeren wij de wijngaard in een betoverende omgeving voor een exclusief diner en een weelderige lunch, waarbij de verrukkelijke creaties van Crazy Chef samengaan met de sublieme wijnen van Wijngaard Zonnestraal. Pastiche Events voegt daar een vleugje magie aan toe met hun stijlvolle styling en event productie.

CrazychefQR zonnestraal

Reserveer jouw plek voor dit onvergetelijke event!

Mis deze unieke samenwerking niet! Bestel nu jouw kaarten via onze webwinkel en verzeker jezelf van een plek aan deze betoverende tafel, waar Crazy Chef, Wijngaard Zonnestraal, Pastiche Events, en het goede doel samenkomen voor een ongekende culinaire reis

Reserveer nu en geniet van een culinaire reis tussen de druivenranken!

Laat je meenemen op deze onvergetelijke reis van smaken en geniet van de passie van Crazy Chef de verfijnde wijnen van Wijngaard Zonnestraal, creatieve styling, en het gevoel van bijdragen aan een goed doel. Reserveer vandaag nog voor diner of lunch in dit weekend vol culinaire hoogstandjes, omringd door de betoverende sfeer van onze wijngaard. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke herinnering te creëren. Tot dan!

Opgelet: Beperkte beschikbaarheid. Zorg dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen.

#CrazyChefWijngaardZonnestraalPastiche #WineAndDine #CulinaireBeleving #DinerenTussenDeDruiven #GoedDoel #WineAndDineZonnestraal #WineAndDineHilversum #WineAndDineLoosdrecht

Locaties crazy chef

Wijngaard Zonnestraal

Wijngaard Zonnestraal

Op zaterdag 18 mei 2024 en zondag 19 mei 2024 transformeren wij de wijngaard in een betoverende omgeving voor een exclusief diner en een weelderige lunch, waarbij de verrukkelijke creaties van Crazy Chef samengaan met de sublieme wijnen van Wijngaard Zonnestraal. Pastiche Events voegt daar een vleugje magie aan toe met hun stijlvolle styling en event productie.

Wine & Dine van Crazy Chef